Aurora Borealis
Aurora Borealis
AURORA BOREALA + country break ISLANDA!

Gata, planetele se aliniaza cu preturile si, in noiembrie, ai acces la una dintre cele mai frumoase minuni a naturii, Aurora Boreala!

De ce? Pai pentru ca pe 18 noiembrie va fi Luna Noua deasupra Islandei (adica luna nu va fi pe cer, conditie primordiala pentru o Aurora de calitate si pentru ca zborurile Bucuresti – Reykjavik au acum un pret excelent. Eu n-as sta pe ganduri, Aurora o vezi “once in a lifetime”!

Islanda, Perioada: 17-20 Noiembrie 2017

Zbor: Bucuresti-Londra-Reykjavik si retur de la 157 eur/pers; va recomandam varianta de 216 eur/pers datorita escalelor mult mai convenabile!!
Rezerva zbor

Cazare: Numar nopti – 3. Ar fi bine sa alegeti un hotel 3 stele, gasiti incepand de la 43 euro/pers/noapte/camera dubla; am selectat pentru voi, de exemplu, cateva optiuni bune, asa ca dati click pe “Rezerva hotel” pentru vizualizare si, de ce nu, rezervare. Daca nu sunteti ok cu hotelul ales de noi, dati click pe “Cauta hotel” si sigur veti gasi ceva care sa va placa.Hotel optiunea 1 – Arctic Comfort

Rezerva hotelHotel optiunea 2 – Hotel Cabin

Rezerva hotelNu gasesti ce-ti place?


CAUTA HOTEL

Pretul total/persoana/3 nopti pentru varianta minima (157 eur zborul)

Zbor + Hotel optiunea 1

Zbor + Hotel optiunea 2

281 euro

296 euro

Pretul total/persoana/3 nopti pentru varianta optima (216 eur zborul)

Zbor + Hotel optiunea 1

Zbor + Hotel optiunea 2

340 euro

355 euro

De ce Islanda?

Pai pentru ca:

  • Aurora Boreala este un fenomen unic, ceva ce trebuie experimentat macar o data in viata;
  • pentru ca Islanda este unica asa cum puteti vedea¬†AICI ;
  • SI PENTRU CA LUMEA E FRUMOASA!

ENJOY!!!

P.S.

Daca aveti nevoie de alte info, please ask…

Preturile sunt cele din ziua postarii acestui articol si contin toate taxele; dupa cum stiti, preturile pot varia de la o zi la alta, deci cu cat sunteti mai rapizi, cu atata aveti sanse sa prindeti un pret bun.

Aceasta nu este o reclama la o anumita companie sau hotel, este o idee de vacanta pentru voi. Rezervarile, atat la avion cat si la hotel, vi le faceti singuri, dupa ce dati click pe link-urile puse la dispozitie.